Élő:
Vágólapra másolva!
A Vasas elleni gálamérkőzésen az AS Roma nem nagyon erőltette meg magát, de az a Puskás Ferenc stadionban is látszott, hogy az FC Barcelonától érkezett Bojan Krkiccsel sokat javulhat a támadójátéka. Az ő megvételével azonban nem ért véget az erősítés, a klub sportigazgatója, Walter Sabitini szerint még négy-öt új játékost vehetnek, akik közül az egyik a brazil Nilmar lehet.

A Villarreal brazil támadója körül egészen mostanáig csend volt, hiszen a spanyol egyesületnél az olasz Giuseppe Rossi volt legkapósabb, őt többek között a Juventus is kiszemelte. Rossi azonban maradt, így nincs kizárva, hogy Nilmart pénzzé teszik, feltéve hogy megfelelő ajánlatot kapnak érte.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Roma a focistával már megegyezett a fizetéséről, azonban a két egyesület között messze van a megállapodás. Az olaszok 14 millió eurót kínáltak, igaz, ez az összeg az elképzelésük szerint a csatár teljesítményétől függően tovább nőhetett volna, a Villarreal azonban 24 milliót szeretne kapni - ami még mindig sokkal kevesebb, mint a kivásárlási záradékban szereplő 50 millió.

További átigazolási hírek

A Manchester City leigazolta az FC Timisoara kapusát, Costel Pantilimont. A Napoli középpályása, Daniele Mannini a Serie A újoncához, a Sienához szerződött. A Manchester United francia szélsője, Gabriel Obertan kölcsönbe a Newcastle Unitedhez kerül.

www.global-soccer.eu