Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Büntetésben részesítették új klubja szurkolói Milos Lacnyt, a Slovan Bratislava csatárát, akinek a Belasa Slachta nevű csoport mezében kell futnia Pozsony belvárosában, mivel korábban krizálta a csapatot.

A 23 éves Lacny a skót Celticnél is járt próbajátékon a nyáron, végül mégis a Slovanba került kölcsönbe a Sparta Prahától. Az igazolás feldühítette a Slovan-drukkereket, mivel Lacny egy cseh újságnak adott korábbi interjújában azt nyilatkozta, nem szeretne a pozsonyi klubban játszani, és gyerekként megfogadta, nem húzza magára az égszínkék mezt.

A Belasa Slachta nevű ultracsoport a honlapján már feltüntette nem túl hízelgő véleményét a csatár érkezéséről, majd a szurkolók vezetői személyesen is találkoztak Lacnyval, akinek felvázolták, milyen esetben bocsátanák meg neki. Eszerint pénteken Lacnynak egy kilométert kell lefutnia Pozsony belvárosában, magára öltve a szurkolói csoport mezét, és kezében tartva a csapat zászlaját.

A focista abba is belement, hogy ír egy bocsánatkérő levelet, a szurkolói csoport vezetői pedig azt kérik a többiektől, hagyjanak időt Lacnynak a pályán bizonyítani, ne ítélkezzenek előre.

Mindent egy helyen az Eb-ről