Vágólapra másolva!
Az Internazionale több játékosa iránt is jelentős az érdeklődés külföldről, Wesley Sneijder és Samuel Eto'o esetleges távozása jó ideje terítéken van, újabban pedig Diego Milito iránt érdeklődik az orosz Rubin Kazany.

Az argentin támadó szerződése 2014-ig érvényes, azonban az előző szezonban már nem számított alapembernek, miközben a fizetése kifejezetten magas. Az egyesület szeretné csökkenteni a bérköltségeket, és ennek megfelelően nem marasztalja a játékost, aki iránt van is érdeklődés.

Eddig elsősorban a török Galatasarayt hozták kapcsolatba Militóval, ám a legfrissebb hírek szerint Eto'óhoz hasonlóan ő is Oroszországban folytathatja.

A kazanyi egyesület a Bajnokok Ligája selejtezőjében az Olympique Lyon ellen játszik majd, az oroszok addig mindenképpen szeretnének egy középcsatárt igazolni. Első számú kiszemeltjük a Schalke holland támadója, Klaas-Jan Huntelaar volt, de ő nemet mondott az ajánlatukra, így a Rubin figyelme Milito felé fordult. A La Gazzetta dello Sport szerint az oroszok már fel is vették a kapcsolatot a csatár képviselőivel.

Amennyiben mindhárom játékos távozik, az olasz klub támadósora rendkívül meggyengül: a Pazzini, Pandev kettősön kívül nem marad rutinos csatára, míg a vb-ezüstérmes Sneijder előkészítéseit is nehéz lenne pótolni.

További átigazolási hírek:

A Liverpool megegyezett a Newcastle Uniteddel a spanyol balhátvéd, José Enrique vételáráról.

A Catania argentin csatára, Maxi López a Fiorentinában köthet ki.

David Trézéguet-t ezúttal az Atalantával hozták kapcsolatba.

Az AS Roma legújabb kiszemeltje a csatársorba az Espanyol argentin játékosa, Pablo Daniel Osvaldo.

www.global-soccer.eu