Vágólapra másolva!
A nyáron eddig a Juventus költötte a legtöbb pénzt, már 74 millió eurót adott ki új játékosokra. A klub azonban még közel sem fejezte be az erősítést, mert egy balszélsőt szeretne szerződtetni. Az első számú kiszemelt Juan Manuel Vargas a Fiorentinából.

Az új edző, Antonio Conte nagy hangsúlyt helyez a szélsőjátékra, és míg a jobb oldalon Milos Krasic személyében rendelkezésére áll egy olyan klasszis, aki ezt a feladatot maradéktalanul megoldja, addig a balszélen nincs ilyen játékosa. A nyár folyamán a Juve szemezett Diego Perottival, Michel Bastosszal és Royston Drenthével is, de egyik átigazolás sem valósult meg, Vargas azonban még mindig Torinóba költözhet.

A Copa Américán is kiváló teljesítményt nyújtott peruiért klubja 15 millió eurót szeretne kapni, a Juve azonban inkább csereüzletben gondolkodik. A Tuttosport értesülései szerint Jorge Martínezt és Amaurit szeretné felajánlani, abban bízva, hogy ez elég meggyőző lesz a Fiorentina számára.

További átigazolási hírek:
A Birmingham City visszautasította a Fulham hárommillió fontos ajánlatát Cameron Jerome-ért. A Liverpool szerb szélsője, Milan Jovanovic az Anderlechtbe igazolt. A Juventust a Sampdoria középpályásával, Andrea Polival hozták kapcsolatba. Az Udinese szlovén kapusa, Samir Handanovic öt évvel meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille-től távozó brazil védő, Hilton a Montpellier-be igazolt.

www.global-soccer.eu