Vágólapra másolva!
Nem született gól a szombatig egyformán pont nélkül álló Vasas és Haladás mérkőzésén a labdarúgó NB I negyedik fordulójában. A mérkőzést végigjátszotta Bárányos Zsolt, aki a szerdai, AS Roma elleni gálameccs után a kevés játéklehetőség miatt nyilvánosan panaszkodott.

NB I, negyedik forduló:
Vasas-Híd - Haladás Sopron Bank 0-0
Illovszky-stadion, 500 néző
v.: Szabó Zs.
Vasas: Ilizi - Polényi, Sütő, Kovács G., Katona - Kulcsár, Bakos, Bárányos, Jokic (Arsic, 64.) - Homma (Beliczky, a szünetben), Simic
Haladás: Rózsa - Nagy II. G., Guzmic, Korolovszky, Tóth P. (Irhás, a szünetben) - Nagy I. G. (Ugrai, 77.), Búrány, Kovács I., Sluka - Kenesei (Gyurján, 68.), Halmosi
sárga lap: Sütő (50.), Kulcsár (59.), Simic (91.) illetve Tóth P. (24.), Halmosi (50.), Burány (64.)

Rendkívül alacsony színvonalú első félidőt produkált a két együttes, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A játék képe a fordulást követően sem változott, rengeteg pontatlanság és szabálytalanság tarkította az összecsapást, amely így gól nélküli döntetlennel ért véget.

A mérkőzés előtt nagy kérdés volt, hogy bekerül-e a Vasas kezdőcsapatába Bárányos Zsolt, aki a szerdai, AS Roma elleni gálameccs után többek között azt nyilatkozta, hogy "úgy néz ki, alig várják, hogy lecseréljenek, vagy ne játszassanak".

Erre a klub vezetői úgy reagáltak, hogy a labdarúgó hibázott, és ennek lesz következménye, de hogy pontosan mi, arra nem tértek ki. A Vasas pénteki közleményét így zárta: "Komjáti András vezetőedző kezében van a döntés, hogy számít-e Bárányos Zsolt játékára, pályára küldi-e a karmestert a szombati összecsapáson."

A középpályás végigjátszotta az összecsapást, a Vasas pedig megszerezte első idei pontját.