Vágólapra másolva!
A Vasas vezetése péntek délután dönt Bárányos Zsolt ügyében, aki a Roma elleni meccs után a kevés játéklehetőségre panaszkodott egy internetes oldalnak adott interjúban. Bárányos a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, a Roma ellen nem kaptak engedélyt a Vasas-játékosok arra, hogy mezt cseréljenek az ellenféllel, aki ezt mégis megtette, annak fizetnie kell.

"Úgy néz ki, alig várják, hogy lecseréljenek, vagy ne játszassanak" - mondta a Vasashoz nyáron, a Pápától érkezett Bárányos Zsolt az angyalföldiek AS Roma elleni gálameccse után a Hatharom.hu oldalnak.

A kispesti nevelésű támadó középpályás szavai nem maradtak következmény nélkül, a Nemzeti Sport információi szerint ugyanis a Vasas vezetősége felfüggesztette Bárányost. Az [origo] érdeklődésére Gelei József, a Vasas kommunikációs igazgatója azt mondta, a vezetőség vizsgálja Bárányos ügyét, és délután fél ötkor ad ki egy közleményt a döntésről.

Bárányos a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt is mondta, amikor a Roma egyik világbajnok játékosa felajánlotta, hogy elcserélné a mezét, Bárányos csapattársa jelezte, neki arra még szüksége lesz a második félidőben. "A római együttérzően megpaskolta a vállát, de odaadta a mezét, ők ugyanis hoztak vagy három-négy szettet" - mondta az esetről Bárányos, aki a Vasas marketingvezetőjének közbenjárásra a meccs után megkapta Daniele De Rossi felsőjét.

Bárányos szerint a csütörtöki edzésen bejelentették, aki engedély nélkül váltott dresszt az olaszoknak, annak fizetnie kell. Az [origo] megkereste a Vasas egyik játékosát, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a Bárányos által elmondottakat, és arról sem tudott információval szolgálni, hány játékost érint az engedély nélküli mezcsere.