Vágólapra másolva!
A Queens Park Rangers szurkolói a feljutás után arra számítottak, hogy az egyesület tulajdonosa, Bernie Ecclestone a nyáron alaposan megerősíti majd a keretet. A QPR azonban sokáig csak ingyen igazolható focistákat szerződtetett, és csak lett kicsit élénkebb legyen a piacon.

Buzsáky Ákos klubja ugyanis bejelentette, hogy kétmillió eurónak megfelelő összegért megvette a Blackpooltól DJ Campbellt. A 29 éves csatár nem tűnik túl nagy erősítésnek, de karrierje során 42 mérkőzésen szerepelt a Premier League-ben, és 13 gólt ért el, márpedig ilyen élvonalbeli rutinnal nem sokan rendelkeznek a klubnál. Ráadásul egykoron a QPR-nál nevelkedett, 16 éves koráig ott játszott, és gyerekkorában a csapatnak szurkolt, vagyis a drukkerek is könnyen befogadják.

Ezzel azonban valószínűleg nem ért véget a Queens Park erősítése, angol lapértesülések szerint ugyanis a klub szeretné kölcsönvenni a Liverpool középpályását, Joe Cole-t. A sokszoros angol válogatott tavaly nagy várakozásokkal igazolt a Liverpoolhoz, ahol azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Cole állandó játéklehetőségre vágyik, amit a QPR-nél megkaphat, ráadásul tősgyökeres londoni - a The Guardian úgy tudja, hogy máris árulja liverpooli házát.

További átigazolási hírek

A Sunderland francia középpályása, Steed Malbranque a Saint-Étienne-be igazolt. A Blackburn Rovers szerződtette a Dundee United támadóját, David Goodwillie-t. A Werder Bremen az OFK Beograd szerb középhátvédjével, Alekszandar Ignjovszkival erősített. A Lazio ausztrál középpályása, Mark Bresciano a szaúdi Al-Naszrba tart. A Wolfsburg dán középhátvédjét, Simon Kjaert az AS Roma szeretné leigazolni. A Villarreal kiszemeltje a Mallorca középpályása, Jonathan de Guzman.

www.global-soccer.eu