Vágólapra másolva!
A Manchester United középpályása, Owen Hargreaves a városi rivális Manchester Cityhez igazolhat - írja a Daily Mail angol napilap.

A 30 éves angol középpályás 2007-ben szerződött a Bayern Münchenből a ManUnitedhez, ám azóta a négy idény alatt a folyamatos sérülései miatt összesen csupán negyven meccsen játszott, az idén nyáron pedig az internetet segítségül hívva keresett magának csapatot, miután a Unitednél közölték, hogy már nem számolnak vele.

Hargreaves húsz videót töltött fel arról, ahogyan különböző edzésgyakorlatokat végez, ezzel szerette volna jelezni, hogy egészséges. Úgy tűnik, a városi rivális City vezetőit meggyőzték a felvételek, hiszen a Daily Mail információja szerint a klub a Bridgewater kórházba hívta őt, ahol három órán át tesztelték és vizsgálták, és meg is felelt az orvosin, de a szerződést még nem írták alá.

A Manchester City meglehetősen aktív volt az idán az átigazolási piacon, hiszen eddig szerződtette Sergio Agüerót, Samir Nasrit és Gael Clichyt, az erősítéseknek is köszönhetően pedig három győzelemmel kezdte a bajnokságot, akárcsak a Manchester United.