Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Liverpool a nyáron alaposan megerősítette középpályássorát, és szinte csak brit futballistákat igazolt. A Daily Mirror értesülései szerint a sor tovább folytatódhat, hiszen érdeklődik a Celtic északír szélsője, Paddy McCourt iránt.

A 27 esztendős futballista a múlt héten a válogatottban két gólt szerzett a Feröer-szigetek ellen, és ezzel felhívta magára a Liverpool figyelmét. A születési helye után "Derry Pelének" becézett játékos egyszer már kipróbálta magát Angliában, de nem jutott sok lehetőséghez a Rochdale-nél, igaz, 20 évesen a Manchester City és a Blackburn Rovers is érdeklődött iránta.

Később a Celticben sem számított alapembernek, de az előző idényben viszonylag eredményesen futballozott, hét gólt is szerzett, a Liverpool trénerének, Kenny Dalglishnak pedig köztudottan jók a kapcsolatai Glasgow-ban. A hírek szerint a liverpooliak kiegészítő embernek igazolnák le a szélsőt, aki valószínűleg aligha bánná, ha csak kispados lenne az Anfielden.

Újabb játékos távozhat az Arsenalból

A Wolfsburg bejelentkezett a Fiorentina csatáráért, Alberto Gilardinóért. A Chievo Verona szeretné megszerezni a Juventus osztrák kapusát, Alex Manningert. A Schalke érdeklődik az Internazionale macedón támadója, Goran Pandev iránt. Az Arsenal elefántcsontparti jobbhátvédje, Emmanuel Eboué a Galatasarayban köthet ki.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről