Vágólapra másolva!
Carlos Tevez a spanyol vagy az olasz bajnokságban folytathatja a pályafutását. Az argentin válogatott csatár több időt akar együtt tölteni a gyerekeivel, ezért közleményben mondott búcsút a Manchester Citynek.

"Nagyon szomorú vagyok, hogy ezt kell közölnöm, de el kell hagynom a Manchester Cityt. Igen tisztelem a klubot, a rajongóit és a tulajdonos Manszúr sejket, aki ugyancsak tisztel engem" - kezdte drámai hangvételű levelét a támadó.

"Remélem, az emberek megértik, milyen nehéz körülmények közt telt az elmúlt tizenkét hónapom. Számomra hihetetlenül nehéz a gyerekeim nélkül élni Manchesterben. Mindent a lányaimért, Katie-ért és Florenciáért teszek, közelebb kell lennem hozzájuk és több időt kell velük töltenem. Azt szeretném, ha boldogok lennének, mert most ők vannak az életem középpontjában, olyan helyen szeretnék élni, amihez tudnak alkalmazkodni" - indokolta döntését Tévez.

Az argentin csatár emlékeztette a szurkolókat a csapat legutóbbi szezonban elért sikereire: "Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Manchester City csapatkapitánya voltam, bejutottunk a Bajnokok Ligájába, megnyertük az FA-kupát és gólkirály lettem. Remélem a City-drukkerek többsége tudja, hogy mindent megtettem értük a pályán, százszázalékos eltökéltséggel játszottam. Remélem, hozzátettem a magam részét a City céljainak eléréséhez, hogy a csapat angol bajnok legyen, és továbbjusson a BL-ben. Nincs kétségem felőle, hogy a klub és a játékosok még nagy sikereket érnek el a jövőben."