Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapata Cristiano Ronaldo mesterhármasával legyőzte a mexikói Chivas Guadalajarát a San Diegóban megrendezett felkészülési mérkőzésen. A portugál tíz perc szerzett három gólt, büntetőjénél a háló sem tudta megállítani a labdát.

Eredmény, barátságos mérkőzés:
Chivas Guadalajara (mexikói) - Real Madrid (spanyol) 0-3 (0-0)
San Diego, Qualcomm-stadion, 38 211 néző
v.: Ricardo Salazar (amerikai)
Chivas Guadalajara: Luis Michel - Esparza, Reynoso (Margallón, 54.), Medina (Gallardo, 67.), De Luna - Araujo, Mejía - Fabián (Jesús Sánchez, 78.), Ponce (Ledesma, 74.) - Medina (Nava, 83.), Arellano (Antonio Salazar, 78.)
Real Madrid: Adan (Casillas, 46.) - Arbeloa (Nacho, 46.), Carvalho (Pepe, 46.), Varane (Albiol, 46.), Marcelo (Casado, 82.) - Coentrao, Granero, Özil (Joselu, 82.) - Kaká (Callejón, 46.), Benzema (Jesé, 78.), C. Ronaldo
gól: C. Ronaldo (72., 76., 81.)

A 2007-ben Aranylabdát nyert portugál válogatott szélső kilenc perc alatt talált három alkalommal az ellenfél hálójába, majd a találkozó után azt mondta: "Jól játszottunk, de még ennél is jobbak leszünk."

José Mourinho vezetőedző az összecsapást követően azt nyilatkozta, a nyári edzőtáborozás megkezdése óta nagyon jól dolgoznak a játékosok, s bár nem a teljes csapattal utaztak az Egyesült Államokba, a pályára lépők teljesítményével elégedett volt.

A Real Madrid a mérkőzésen huszonháromszor lőtt kapura, ebből tizenkétszer el is találta azt, míg a Chivas tizenkét próbálkozásából egy sem ment kapura.