Vágólapra másolva!
Az AC Milan ügyvezető igazgatója, Adriano Galliani még a nyár elején kijelentette, hogy a klub az átigazolási szezonban igazol egy középpályást, ám az általa csak Mr. X-nek nevezett labdarúgó kilétét nem fedte fel. Mindez persze remek témát adott az olasz lapoknak, amelyek hétről hétre mást sejtettek a titokzatos név mögött.

Egy ideig a Napoli szlovák klasszisát, Marek Hamsíkot tartották befutónak, majd a Palermo argentinja, Javier Pastore számított az első számú jelöltnek, jelenleg pedig a Fiorentina válogatottja, Riccardo Montolivo az, akit az olasz újságok a Milan Mr. X-ének tartanak. A 26 éves középpályás szerződése a jövő nyáron jár le, és mivel nem hajlandó újat kötni, ezért a napokban elvették tőle a csapatkapitányi karszalagot.

A Milan mestere, Massimiliano Allegri ráadásul a napokban egy sajtótájékoztatón csupa szépet és jót mondott róla, ami tovább erősítette a pletykákat. A Fiorentina a hírek szerint legalább tízmillió eurót szeretne kapni a játékosért. A Milan elsőre 5,5 millió eurót és Alberto Paloschi játékjogának a felét ajánlotta érte, de a firenzeiek ezt visszautasították.

További átigazolási hírek

A Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Bayer Leverkusen chilei középpályását, Arturo Vidalt. A La Stampa értesülései szerint a torinóiak játékosa, Mohamed Sissoko iránt a Real Sociedad érdeklődik. Az Aston Villa megszerezte a Manchester City ír kapusát, Shay Givent.

www.global-soccer.eu