Vágólapra másolva!
Bolti lopáson értek több Ferencváros-szurkolót Norvégiában. Az Aalesund elleni Európa Liga-selejtezőre utazó drukkereknél szúrófegyvereket, kábítószert és pirotechnikai eszközöket is találtak a rendőrök, közölte a norvég TV2 honlapja.

Csütörtök délután arról értesítették az aalesundi rendőrséget, hogy a város központjában lévő ruhaboltból többek között négy dzsekit ellopott egy húsz-harminc fős csoport - közölte a TV2.no.

"Átkutattuk a Ferencvárost elkísérő szurkolók buszait, melyek egyikén számtalan pirotechnikai eszközt, késeket, egyéb fegyvereket és drogot találtunk" - közli a rendőrség szóvivője a honlapon.

A fent felsoroltakat a rendőrség elkobozta, ugyanakkor nem vettek őrizetbe senkit, mivel a busz üres volt, így nem lehetett megállapítani, melyik kinek a tulajdona.

Az eset után a rendőrség a legszigorúbb felügyelet alá helyezte a mérkőzést, illetve megerősítette a jelenlétét a városban.

Magán a mérkőzésen nem történt rendbontás. Bár a Fradi vezetést szerzett, az Aalesund fordított, majd a hosszabbítás utolsó percében a továbbjutást érő gólt is megszerezte.