Vágólapra másolva!
Nehezebben gyógyul a vártnál a Liverpool csapatkapitányának ágyékhúzódása, ezért szeptemberig nem léphet pályára. Steven Gerrard antibiotikum-kezelést kap a korábbi ágyékproblémáival kapcsolatos fertőzés miatt, közölte a Liverpool hivatalos honlapja szombaton.

"Néhány napig, míg tart az elővigyázatosságból elrendelt kúra, a játékos még kórházban marad. Aztán Gerrard a melwoodi edzőközpontban folytatja a rehabilitációt, és csak szeptembertől áll majd a csapat rendelkezésére" - írta a holnap.

A klub ázsiai túráját kihagyó középpályás várhatóan nem játszik majd a Sunderland, az Arsenal és a Bolton elleni Premier League-meccseken, és csak szeptember tizedikén, a Stoke City elleni bajnokin térhet vissza.

A fentiek mellett Gerrard Anglia két, szeptember eleji vb-selejtezőjén sem léphet pályára Bulgária, illetve Wales ellen.

A Liverpoolnak ugyanakkor nem kell aggódnia: a nyáron alaposan felturbózta a középpályáját, középre érkezett Jordan Henderson és Charlie Adam, mellettük Raul Meireles, Jonjo Shelvey, Alberto Aquilani, Lucas Leiva, Joe Cole, Christian Poulsen, és Jay Spearing is ott tolong az öltözőben.