Vágólapra másolva!
Az argentin sajtó szerint a Copa América nyitómeccsén bombagólt szerző Agüero kezdő lehet a következő meccsen. A házigazdák Costa Rica argentin edzője szerint nem alkotnak csapatot, a chilei kapus közben tornagyőzelemről álmodik. Hírek a Copáról.

A Copa América menetrendje

Megtartotta első edzését a nyitómérkőzés után az argentin válogatott. A foglalkozás alapján a hazai sajtó úgy tippeli, hogy a Bolívia ellen csereként pályára lépő Sergio Agüero a következő találkozón bekerülhet a kezdők közé.

Sergio Batista szövetségi kapitány az első találkozón a kezdő tizenegyben szerepelteknek könnyített tréninget tartott, leszámítva Ángel di Maríát, aki a tartalékokkal együtt edzőmeccset játszott egy helyi ificsapat ellen. Agüero ugyanakkor a leendő kezdő játékosokkal együtt tréningezett. Az argentinok legközelebb szerdán játszanak, ellenfelük Kolumbia lesz.

* * *

Optimistán várja a Mexikó elleni találkozót a chileiek kapusa, Claudio Bravo, aki szerint az együttes célja a torna megnyerése. A Real Sociedadban szereplő játékos már alig várja, hogy Chile végre pályára lépjen a Copán, és úgy véli, hogy a mexikóiak a problémáik ellenére kemény ellenfelek lesznek.

* * *

A Kolumbia elleni vereséget követően Costa Rica szövetségi kapitánya, Ricardo La Volpe kijelentette: a találkozó fordulópontja Randall Brenes kiállítása volt. "A piros lapig remekül tartottuk magunkat, de Brenes rutintalansága sokba került a számunkra" - állította az argentin szakember, aki nem állta meg, hogy kritizálja a házigazdákat. "Az argentin együttes nem volt igazi csapat, hanem csak tizenegy játékos, akik egyszerre voltak a pályán. Nem nevekre van szükség, hanem olyanokra, akik képesek együtt játszani."

www.global-soccer.eu