Vágólapra másolva!
Craig Bellamy a sajtóban intézett támadást a Manchester City edzője, Roberto Mancini ellen, ugyanakkor kijelentette, nem szeretné, ha ismét kölcsönadná őt a klub.

A walesi válogatott támadó arra panaszkodott a Daily Telegraph-nak, hogy tavaly nyáron Roberto Mancini miatt kapott gellert a karrierje, mert míg Mark Hughesnál személyre szabott edzésmunkát végezhetett a sérült térde miatt, az olasz edző ezt nem engedte neki.

"Kemény időszak volt számomra, amikor Hughes távozott a klubtól, mintha egy családtagomat vesztettem volna el, pár napig enni is alig tudtam" - mondta a balhéiról is elhíresült támadó, aki az előző szezont kölcsönben a Cardiffnál töltötte, és bár ez a szerződés most lejárt, a Manchester City valószínűleg nem viszi magával az amerikai túrájára.

"Mancini arra utasított, hogy dolgozzak mindig a csapattal, fel kellett hagynom a saját edzésprogramommal. Úgy tűnt, ő többet tud a térdemről, mint én magam. Elmagyarázta, hogy mit kell csinálnom, de amikor mondtam neki, hogy ettől fáj a térdem, megpróbált meggyőzni az ellenkezőjéről. Olyan feladatok elvégzésére kért, amiket nem bírtam elvégezni, és amikor szóltam neki emiatt, azt válaszolta, hogy rendben, akkor menjek haza, és ne is jöjjek vissza többet. Ez egy héttel az érkezése után történt, azóta nem is szólt hozzám" - sorolta az edző vétkeit a 31 éves játékos.

Bellamy a zord bánásmód ellenére nem szeretné, ha megint kölcsönadná a City, mert úgy véli, egy újabb kölcsönben töltött év után rosszabb esélyekkel indulna az átigazolási piacon. Jobban örülne, ha végleg megvásárolná egy másik klub, abba azonban nem akar belemenni, hogy kevesebbet keressen jelenlegi, heti 80 ezer fontos fizetésénél, amire - mint mondja - elsősorban jótékonysági alapon működtetett akadémiája miatt van szüksége.