Vágólapra másolva!
Bár egy ideig úgy tűnt, a Manchester United leigazolja Wesley Sneijdert az Intertől, Alex Ferguson, az angol csapat edzője már beletörődött, hogy nem tudja megszerezni a holland irányítót.

Ferguson Paul Scholes visszavonulása miatt szerette volna megszerezni Sneijdert, és bár múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy a MU és az Inter már a vételárról egyeztetnek, most úgy néz ki, a holland támadó középpályás nem hagyja el a 2010-es BL-győztest.

"Felejtsük el, úgy tűnik, Sneijdert nem tudjuk megszerezni. Van ugyan három-négy játékos, akit le tudnánk igazolni, de ők nem elég jók, úgyhogy nincs miről beszélni" - mondta Ferguson, amikor egy sajtótájékoztatón Sneijderről kérdezték.

A MU eddig Ashley Youngot, Phil Jonest és David De Geát igazolta le, és Ferguson elégedett a jelenlegi kerettel, bár úgy érzi, csatárposzton túlkínálat van. "Ez nem azt jelenti, hogy Berbatovot eladnánk, nagyon keményen edzett, és bár csalódott volt, hogy nem játszott a BL-döntőben, manapság ilyen a futball, a nagy meccseken is vannak olyan sztárok, akik kimaradnak" - cáfolta a Premier League gólkirályának távozását az edző, aki a következő szezonban is a Chelsea-t tartja a legnagyobb ellenfélnek.