Vágólapra másolva!
Az Újpest labdarúgócsapatának vezetősége az előző idényben elért hatodik helynél jobb szereplést vár az együttestől, azaz a legjobb ötbe kerülést fogalmazta meg célkitűzésnek.

A lila-fehér klub ügyvezető igazgatói posztját július elseje óta betöltő Bartha Csaba a szakmai elvárások mellett arról is beszélt a Szusza Ferenc Stadionban pénteken tartott idénynyitó sajtótájékoztatón, hogy hamarosan megkezdődik az egyesület szervezeti átalakítása, amelyet kinevezésekor már előrevetített.

"Továbbra is folyamatosan tájékozódom a menedzsmentben, áttekintem az elmúlt évek anyagait, és sajnos meglehetősen sok hiányosságot látok, így egyértelmű számomra, hogy több szinten is változtatni kell" - mondta Bartha, aki hozzátette, ezek szervezésbeli módosítások lesznek, amelyek a kft. belügyébe tartoznak, így erről nem kívánt bővebben beszélni.

Megjegyezte, a változások a jövő héten kezdődnek majd és reményei szerint egy-két hét alatt le is zajlanak. Egyúttal kijelentette: lesznek, akik távoznak a menedzsmentből, ugyanakkor érkeznek is majd helyükre az adott pozíciókba. Az Újpest szombaton, hazai pályán, a Lombard FC Pápa ellen kezdi meg szereplését az OTP Bank Liga 2011/12-es kiírásában.