Vágólapra másolva!
Elhagyja a Bayern München labdarúgócsapatát Miroslav Klose, miután nem sikerült megállapodnia a szerződéshosszabbításról. A német Bild szerint várhatóan Valenciában folytatja.

"Az egyeztetések nem vezettek eredményre, így a 2011. június 30-án lejáró kontraktusát nem hosszabbítjuk meg" - tudatta a bajor klub rövid közleményben.

Klose két évvel szerette volna megtoldani az együttműködést, a bajor egyesület elöljárói viszont egy idényre szóló ajánlattal álltak elő.

"Négy csodálatos évet töltöttem Münchenben, számomra mindig különleges érzés volt itt játszani" - mondott köszönetet a válogatott csatár.

A 32 éves válogatott támadó - Gerd Müllerrel holtversenyben minden idők második legeredményesebb világbajnoki góllövője - 98 bajnoki mérkőzésen 24-szer talált a kapuba azóta, hogy 2007-ben a Bayernhez szerződött.

Elképzelhető, hogy a vb-ezüst-, illetve -bronzérmes, Eb-második futballista Spanyolországban folytatja pályafutását, a Bild információja szerint Valenciában köthet ki. Klose iránt korábban az olasz Lazio és az angol Everton is érdeklődött.