Vágólapra másolva!
Edzőt vált a Gyirmót másodosztályú labdarúgócsapata, amely honlapján jelentette be, nem hosszabbítja meg az eddigi tréner, Kirpich József nyáron lejáró szerződését.

Az NB II Nyugati csoportjának második helyén végzett, így nem jutott fel az élvonalba a Gyirmót FC labdarúgócsapata, amelynek tulajdonosai és Kiprich József vezetőedző tárgyalóasztalhoz ültek, és közös megegyezéssel úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg a szakember nyáron lejáró szerződését.

Kiprich József 2008-ban került Gyirmótra, és az első évben óriási meglepetésre azonnal bajnokságot nyert, a csapat azonban licencproblémák miatt nem indulhatott el a legfelsőbb osztályban.

Tavaly a Siófok mögött a második helyen zárt, időn pedig hiába vezetett már meggyőző fölénnyel, végül ismét csak a második hely jutott, ezúttal a Pécs előzte meg az együttest.

A Gyirmót tulajdonosai egy festménnyel ajándékozták meg a búcsúzó edzőt. Kiprich József megköszönte, hogy ilyen háttérrel és tulajdonosokkal dolgozhatott, és elmondta, hogy élete egyik legszebb három évét töltötte Gyirmóton.