Vágólapra másolva!
A Steaua ajánlatát elutasította, és végül a görög PAOK Szaloniki vezetőedzője lett Bölöni László. A marosvásárhelyi születésű, legutóbb a francia Lens-nál dolgozó szakember kétéves szerződést kötött az Európa Ligában is induló klubbal.

Miután kiesett a francia élvonalból a Lens csapatával, a görög élvonalban folytatja munkáját Bölöni László. A marosvásárhelyi születésű szakember kétéves szerződést kötött a PAOK Szalonikivel, a Gazeta Sporturilor információja szerint évi 520 ezer eurót keres majd.

Bölöni neve felmerült a román válogatott kispadján is, miután Razvan Lucescu a múlt pénteki, Bosznia ellen 3-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtező után váratlanul lemondott.

Ugyancsak szerette volna megszerezni a Steaua is, a tulajdonos, Gigi Becali havi ötvenezer eurót kínált neki, valamint egymillió eurós bónuszt, ha sikerül a bukaresti csapatot bejuttatnia a Bajnokok Ligájába.

Bölöni azonban leszögezte, nem is tárgyalt az üzletemberrel, a Pro Sport napilapnak kijelentette, semmilyen ajánlatot nem kapott, és nem is érdekli az ügy.

Az 58 éves Bölöni játékosként - többek között - 1986-ban BEK-nyert a Steaua Bucuresti együttesével, és 108-szor szerepelt a román válogatottban. Edzőként legutóbb a francia Lensnál dolgozott.