Vágólapra másolva!
Jelentősen erősödött a Milan labdarúgócsapatának védelme, a Serie A-ban hétvégén aranyérmet szerzett együttes leigazolta a nigériai Taye Taiwót és a francia Philippe Mexést. A klubnál a későbbiekben a többi csapatrészbe is új igazolásokat terveznek.

"A védelemben egész jól állunk, miután sikerült leigazolnunk Mexést és Taiwót" - idézte a Forzaitaliafootball.com Masimilliano Allegrit, a Milan vezetőedzőjét.

A huszonhat éves Taiwo a francia bajnok Olympique Marseille együttesétől érkezik a Milanhoz, míg a huszonkilenc esztendős Mexés hét év után hagyja el az AS Romát. Mindkét játékosnak lejárt a szerződése, így ingyen igazolhatóak.

"A középpályára és a támadósorra később visszatérünk, jelen pillantban az olasz kupára kell összpontosítanunk" - utalt a Goal.com futballoldalon az edző a Palermo elleni elődöntő csütörtöki visszavágójára, aminek az első, milánói meccsén 2-2-es döntetlen született.

"Ha a Milannál dolgozol, akkor sem állhatsz le, ha megnyertél egy trófeát. A scudetto után adja magát a kupa, a kupa megnyerése után meg ott lesz a Szuperkupa" - nézett előre a tréner.