Vágólapra másolva!
Roberto Mancini jót mulatott egy pénteki sajtótájékoztatón azon a kérdésen, hogy valóban leigazolja-e a Manchester City Cristiano Ronaldót. Az olasz tréner szerint nemcsak a portugál sztárt, hanem további klasszisokat is kért a vezetőktől.

"Persze, leigazoltuk Cristiano Ronaldót, 200 millió fontot adtunk érte" - válaszolta Roberto Mancini az egyik újságíró kérdésére, amely azután vált aktuálissá, hogy az angol Sun napilap arról számolt be, hogy a Manchester City 150 millió fontot ajánl a Real Madridnak a portugál aranylabdásért.

Mancini nem bírta sokáig komolyan venni a kérdést, és elnevette magát, majd tovább szórakoztatta az újságírókat. "Az FA-kupa döntője után azt kértem a vezetőktől, hogy szerződtessék nekem Ronaldót, Messit, Fabregast és Iniestát" - viccelődött az olasz tréner, majd amikor arról kérdezték, hogy Carlos Tevez el akarja hagyni a csapatot, akkor komolyra fordította a szót. "Nem szeretnék Carlosról beszélni. Nagyon fontos meccs vár ránk a hétvégén, most arra kell koncentrálnunk, majd utána beszélhetünk a játékosokról."


A Manchester City a Premier League utolsó fordulójában vasárnap a Bolton otthonában lép pályára, és ha nyer, akkor biztosan a főtáblára jut a Bajnokok Ligájában. A BL-selejtezőt érő negyedik helyen az Arsenal áll, egy ponttal lemaradva a Citytől, Arsene Wenger csapata Gera Zoltán együtteséhez, a Fulhamhez látogat.