Vágólapra másolva!
Bár Olaszországban már kész tényként kezelik, hogy Andrea Pirlo a Juventusban folytatja pályafutását, a Corriere dello Sport olasz lap úgy tudja, hogy Adriano Galliani alelnök még egyeztet a középpályással.

A 31 éves világbajnok középpályás az idény nagy részében sérült volt, de amikor felépült, akkor sem számított rá kezdőként Massimiliano Allegri vezetőedző, így szinte biztosan távozik a klubtól.

Több olasz lap is arról számolt be, hogy Pirlo három évre aláírt a Juventushoz, a Corriere dello Sport szerint azonban Galliani a héten még tárgyalna a játékossal, de valószínűleg nem azért, hogy maradásra bírja a mellőzött focistát. A szezon végén lejár a szerződése, és jelen állás szerint ingyen válthatna klubot, ha viszont hosszabbít, akkor kérhet érte egy kisebb összeget a Milan.

A Gazzetta dello Sport hétfőn még arról számolt be, hogy Pirlót a katari al-Saddis szeretné leigazolni, négy évre szóló szerződést ajánlottak neki, szezononként hétmillió eurós fizetéssel, ez jóval több, mint amennyit a Juventus adna neki.

Andrea Pirlo 2003-ban és 2007-ben Bajnokok Ligáját, 2004-ben és idén bajnokságot nyert a Milannal, de kétszer elhódította az Európai Szuperkupát (2003, 2007), egyszer pedig a klubvilágbajnokságon (2007) és az Olasz Kupában (2003) is nyert.