Vágólapra másolva!
Kevin McCabe meglehetősen arrogáns választ adott az edzőváltás miatt tüntető Sheffield-szurkolóknak. A harmadosztályba kiesett Sheffield United tulajdonosa szerint a drukkerek nem képesek megítélni, hogy ki a legalkalmasabb menedzser a klub számára.

A ferencvárosi futballcsapat korábbi tulajdonosa azzal váltotta ki a Sheffield United fanatikusainak haragját, hogy nemrég Danny Wilsont nevezte ki a csapat menedzserévé. Az északír tréner ugyanis játékosként, majd edzőként éveken át a városi rivális Sheffield Wednesday csapatában játszott.

Több száz feldühödött szurkoló tüntetéssel próbálta rávenni McCabe-et döntése megváltoztatására, ám a tulajdonos legutóbbi nyilatkozata alapján ennek semmi esélye.

"Minden szurkolónak megvan a saját elképzelése. Az egyik a jóképű edzőre szavaz, a másik lát valamit a tévében, és az alapján ítél, de a drukkerek nem értik, milyen erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy a klub számára a legjobb döntés szülessen" - idézte Kevin McCabe-et a Sheffield United hivatalos oldala.

"Danny Wilson kétségtelenül a legjobb megoldás számunkra ahhoz, hogy hasznosítani tudjuk erőforrásainkat, beleértve a fiatal játékosainkat is. Jó tapasztalatai vannak a League One mezőnyében is, ahonnan fel kell jutnunk, csakúgy, mint a Championshipben, ahonnan majd a megfelelő időben szintén feljebb kell lépnünk."

A Sheffield United idén az utolsó előtti, 23. helyen végzett a Championshipben, ezzel kiesett a harmadosztályba. A kudarc miatt menesztették Micky Adams menedzsert.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!