Vágólapra másolva!
Másik szálláshelyet kellett találnia a Stoke Citynek, mert a szombati FA-kupa-döntős ellenfele, a Manchester City ugyanabba a hotelbe jelentkezett be. A Stoke idejében jelezte a foglalási igényt, de a szálloda szerint ekkora létszámnál szerződést is kellett volna kötniük. A csatát a ManCity nyerte, a Stoke egy külvárosi golfklubba költözött.

Szombat délután a Wembley-ben rendezik az angol kupadöntőt, melynek két résztvevője, a Stoke City és a Manchester City a pályán kívül már meccselt egyet. Mindkét csapat a Grove Hotelben foglalt szobákat, ám a stoke-iak legnagyobb meglepetésükre nem költözhettek be.

Tony Pulis csapata már márciusban, a West Ham United elleni negyeddöntő után előfoglalást tett a döntőre. Az áprilisi elődöntőkben a Stoke és ManCity egyaránt a Grove Hotelben szállt meg. A Guardian nevű angol lap szerint Darren Hart, a szálló sales-igazgatója ekkor megerősítette a Stoke előfoglalását, és prioritást adott neki a döntő előestéjére, amennyiben a csapat megveri a Boltont. Az 5-0-s siker után a Stoke ügyintézői azonnal próbálták megerősíteni a foglalásukat, ám a hotel nem válaszolt sem a telefonjaikra, sem az e-mailjeikre.

Április 20-án a döntő résztvevői találkoztak az FA-vel, ahol a Stoke meglepetésére kiderült: a Grove Hotelt a Manchester City foglalja le a meccs előtt. Nem lehetett mit tenni, a Stoke egy golfklubot bérelt ki London egyik elővárosában.

A Stoke nem kommentálta a hírt, az ellenfél annyit mondott: az elődöntő lefújása után egy órán belül már lefoglalták a szobák nagy részét. A Grove Hotel szóvivője szerint a Stoke-nak szerződést kellett volna kötnie: "Ha egy fél szállodát lefoglalsz, már kell szerződés."

Néhány éve már meggyűlt a baja a Stoke-nak a Grove Hotellel: egy bajnoki meccs előtti foglalásukat törölték egy nemzetközi konferencia miatt.