Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic egyértelművé tette, hogy nem kíván távozni a bajnoki címet ünneplő Milan futballcsapatától. A Serie A győztesénél kíván maradni Filippo Inzaghi is, Andrea Pirlóra viszont nem tart igényt a klub.

"Lehet, hogy lesz, aki távozik a nyáron, de nem én, az biztos" - idézte a Soccerway.com Ibrahimovicot. "Amikor ideszerződtem, megígértem a Scudettót a szurkolóknak, és betartottam a szavam" - utalt a Milan bajnoki címére a svéd csatár, amelyet szombaton a Roma elleni 0-0-s döntetlennel biztosított az együttes.

Ibrahimovic mellett a Milan-szurkolóknak veterán támadójukról, Inzaghiról se kell lemondaniuk. "Mindenképpen hosszabbítani akarok a Milannal, szeretnék részt venni a következő szezon ünnepléseiben is!" - nyilatkozta a harmincnyolc éves csatár.

Minden bizonnyal elhagyja a csapatot ugyanakkor Andrea Pirlo, akinek sorsáról Mauro Tassotti nyilatkozott. "Allegri egy védekezőbb felfogású játékost szeretne Pirlo helyett" - árulta el a másodedző. "Mindenesetre Pirlo az olasz foci meghatározó focistája marad, de már nem a Milan színeiben."