Vágólapra másolva!
Sir Alex Ferguson szerint teljesen felesleges a Twitter és a többi közösségi oldal. A Manchester United menedzsere az után akadt ki a közösségi oldalak használóira, hogy Wayne Rooney csütörtökön összebalhézott egy szurkolóval a Twitteren.

Wayne Rooney csütörtökön összeszólalkozott a Twitteren egy Liverpool-szurkolóval, akit végül lehívott verekedni az edzésre. "Tíz másodperc alatt kiütlek" - írta a csatár, amiért az angol szövetség eltilthatja őt. Sir Alex Ferguson nem érti, hogy miért használják a focisták a közösségi oldalakat.

"Ha őszinte akarok lenni, nem értem ezt az egész őrületet" - idézte a Daily Mail angol napilap a skót menedzsert. "Egyáltalán miért áldoznak erre időt? Ezer más, sokkal fontosabb és értékesebb dolog van, amit csinálhatnának helyette. Menjenek inkább a könyvtárba, és olvassanak könyvet!"

Amikor felvetették Fergusonnak, hogy így közelebb kerülhetnek a szurkolók a focistákhoz, a tréner így reagált: "Inkább a pályán nyújtott teljesíményükkel kerüljenek közelebb!"

Rooney megszállottja a Twitternek, a bajnokság megnyerése után a mellkasszőrzetébe borotválta a 19-es számot, azaz a Manchester United bajnoki címeinek a számát, majd a Twitteren közzétette a fotót.