Vágólapra másolva!
Dárdai Pál vasárnap játssza utolsó bajnokiját a Hertha BSC színeiben, és a magyar középpályást kedves üzenetekkel búcsúztatták a klub szurkolói a berlini csapat Facebook-oldalán.

Dárdai Pál 1997-ben a BVSC-től igazolt a Herthába, amely akkor még a másodosztályú volt, de a feljutás kiharcolása után egészen 2010-ig a Bundesligában szerepelt.

Dárdai hamar meghatározó játékos lett a berlinieknél, és 296 Bundesliga-mérkőzésével klubrekordernek számít, de bokasérülése miatt tavaly ősszel kiderült, a felnőttcsapatban már nem tud pályára lépni. A korábbi hatvanegyszeres válogatott tavasszal a tartalékcsapatnál szerepelt és az U23-asok felkészítésébe segített be, és miután a Hertha kiharcolta a feljutást, a klub az utolsó hazai meccsén, az Augsburg ellen búcsúztatja Dárdait.

A Hertha Facebook-oldalára szerda délután került fel a búcsúmeccsről szóló hír, és rövid idő alatt rengeteg hozzászólás érkezett a szurkolóktól, akik egytől egyig szeretettel emlegették Dárdait. "Egyike a leghűségesebb és legtiszteletreméltóbb Hertha-játékosoknak", Sokáig emlékezni fogunk rá, mint az egyik legjobb játékosra", "A Bundesliga első osztályában is megérdemelne egy búcsúmeccset", írtak Dárdaival kapcsolatban a szurkolók.

A jelzőkben sem volt hiány, a legenda, futballisten és a hős mellett az öreg csataló is feltűnt, és több szurkoló is megjegyezte, hogy vasárnap Dárdai-mezben megy majd ki az Olimpiai-stadionba.