Vágólapra másolva!
A Manchester Citynek Kaká lehet az idei nagy átigazolási fogása, az angol labdarúgócsapat szeretné kihasználni, hogy Emmanuel Adebayor jól érzi magát a Real Madridnál, így 22,5 millió font mellett a togói csatárt is odaadná a brazil középpályásért - írja a Daily Mail.

A Manchester City reményei szerint azzal, hogy Adebayort beleveszi az átigazolásba, előnybe kerülhet a szintén Kakára vadászó Chelsea-vel szemben. A Realnál kölcsönben szereplő togói játékos a nyáron 14,5 millió fontért lehetne végleg a spanyoloké, vagyis a Kakára szánt 22,5 millióval együtt 37 millió lehet a brazil vételára.

Kakát nemcsak Roberto Mancini, de egy korábbi Manchester City-edző, Mark Hughes is próbálta megszerezni, de 2009 januárjában 100 millió font is kevés volt, hogy Angliába csábítsák a 2002-ben világbajnok labdarúgót.

A Daily Mail szerint Kaká szívesebben szerepelne a Chelsea-ben, amely 25 milliót kínál a brazilért, aki újra együtt dolgozhatna Carlo Ancelottival, akivel a Milannál sok sikert értek el. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy az olasz marad a szezon végén a londoniak vezetőedzője.