Vágólapra másolva!
A hazai 5-1-es győzelem után a keddi visszavágón gól nélküli döntetlent játszott Zalaegerszegen a Kecskemét, s ezzel elsőként bejutott a labdarúgó Magyar Kupa május 17-i döntőjébe.

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés:
ZTE FC - Kecskeméti TE-ERECO 0-0
Zalaegerszeg, 500 néző, V: Gaál
ZTE: Sipos - Turcsik (Cebara 84.), Bogunovic, Kovács G., Miljatovic - Horváth A., Kamber, Simon A., I. Delic (Szalai 69.) - Balázs (Simonfalvi a szünetben), Rajcomar
Kecskemét: Ribánszki - Radanovic, Gyagya, Balogh, Mohl (Farkas I a szünetben) - Bori, Foxi (Cukic 71.), Ebala (Dosso 84.), Bertus - Litsingi, Tököli
sárga lap: Delic (54.), illetve Gyagya (65.)
Továbbjutott a Kecskemét, 5-1-es összesítéssel.

A meccset négygólos hátrányból kezdő zalaegerszegiek meglepően komótosan játszottak az első félidő elején, így a Kecskemét uralta ekkor a játékot, s Tököli már a tizedik percben megszerezhette volna vezető góljt, ám ziccerben hibázott. A játékrész közepén éledt fel Csank János együttese, amely a szünetig fokozatosan átvette az irányítást, többször helyzetbe is került, azonban még ziccerből sem tudott kapuba találni, így 0-0-ás állásnál fújta le a félidőt Gaál Gyöngyi játékvezető.

A második félidőt is a vendégek kezdték jobban, a ZTE néhány perc és egy kimaradt kecskeméti helyzet után talált magára. A hazaiak folyamatosan támadtak, s ugyan többször helyzetekig is eljutottak, végül döntetlennel zárult a találkozó. A Kecskemét így készülhet története első kupadöntőjére, amelyet két hét múlva rendeznek.

Szerdán játsszák a másik elődöntőt:
Videoton FC - Kaposvári Rákóczi 18 (az első mérkőzésen: 1-0)