Vágólapra másolva!
Egymásnak esett az egyik edzésen három ferencvárosi labdarúgó, Marek Heinz, Liban Abdi és Rósa Dénes, Andrezinho pedig nem volt hajlandó pályára lépni a Debrecen elleni bajnokin - értesült a Bors napilap, az [origo]-t viszont arról tájékoztatta a klub, hogy nem történt verekedés és Andrezinho sem bojkottálta a meccset.

A bulvárújság arról számolt be, hogy részleteket nem tudni arról, hogy a cseh és a szomáliai csatár, valamint a csapatkapitány miért esett egymásnak, ugyanis szerintük a Fradinál nyilatkozatstopot rendeltek el.

A klub az [origo] érdeklődésére tagadta, hogy verekedés történt volna, és azt is, hogy nyilatkozatstop lenne a csapatnál. Próbáltunk beszélni Rósa Dénessel is, de egyelőre nem sikerült elérnünk a középpályást.

A lap arról is írt, hogy a brazil légiós, Andrezinho azért bojkottálta a Loki ellen 1-1-re végződött mérkőzést, mert régóta nem kapta meg a teljes fizetését, ám a klub szerint ez az értesülés sem igaz.

A játékosoknak hónapok óta tartoznak a bérek egy részével. A Debrecen elleni bajnoki után már Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője is beszélt a csapat körüli problémákról, Balog Zoltán pedig azt mondta, hogy főleg a légiósok bírják nehezen a pénztelenséget.