Vágólapra másolva!
Polonkai Attilát két hete döntötte le a lábáról egy vírus, azóta nem edzett. A Videoton focistájának mindene fájt, a lépe megnagyobbodott, Székesfehérváron azt mondták neki, mononukleózisa van, de Budapesten ezt nem erősítették meg.

Nem játszhat a hétvégi, Szolnok elleni bajnokin Polonkai Attila. A listavezető Videoton középpályását megtámadta egy vírus, ami miatt a Debrecen elleni rangadó óta nem edzett.

"Két hete döntött le a lábamról ez a kór, olyan rosszul voltam, hogy menni alig tudtam és mindenem fájt. Szerencsére már sokkal jobban érzem magam" - mondta a játékos az egyesület honlapján.

"Több vizsgálaton is átestem, de az orvosi vélemények nem egyeztek. Fehérváron azt mondták, mononukleózisom van, ami egy lassan gyógyuló, komoly fertőzés, ám a fővárosban ezt nem erősítették meg. A héten vérvételen is voltam, az eredmény még nincs meg" - tette hozzá a középpályás.

Polonkai lépe megnagyobbodott, ami egy sportolónál rendkívül veszélyes lehet, mivel nagyobb terhelés esetén akár meg is repedhet. A játékost ezért azonnal eltiltották az edzésektől, elővigyázatosságból még az öltözőbe sem teheti be a lábát.