Vágólapra másolva!
Öt perc alatt három gólt kapott a bajnoki címvédő Debrecen Kecskeméten, két 11-est és egy öngólt. A DVSC is kapott egy büntetőt, de azt kihagyta, így első 2011-es meccsét simán elvesztette. A bajnokcsapat utolsó három tétmeccsét Kecskeméten játszotta, és mindet elvesztette.

Idei első bajnoki mérkőzését játszotta pénteken a Debrecen. Az NB I címvédőjének a 17. fordulóban elmaradt a Paks elleni meccse, így Kecskeméten kezdte a szezont - pocsékul.

Az első félidő derekán két perc alatt két gólt kapott büntetőből a Loki: előbb Vujoviccsal szabálytalankodtak, aztán Mijadinoszki kezezett a 16-oson belül, egyik végrehajtó, Balogh és Vujovics sem hibázott.

Nem volt vége a sokknak, újabb három perc múlva már 3-0-ra vezettek a hazaiak, méghozzá Salami öngóljával.

Az 51. percben a Loki is belőhetett volna egy 11-est (éppen Salamival szabálytalankodtak), de Kabát lövését Ribánszki kitolta.

A Debrecen zsinórban harmadik tétmeccsét bukta el, méghozzá mindet Kecskeméten: február végén a Ligakupában kapott ki, három napja pedig kupameccset vesztett Tomislav Sivic fiai ellen.

Monicomp Liga, 18. forduló:
Kecskemét - DVSC-TEVA 3-0 (3-0)
Széktói Stadion, 3000 néző, v: Vad II.
KTE: Ribánszki - Ebala, Radanovic, Balogh Béla, Mohl - Alempijevic, Cukic (Bertus, 76.), Foxi, Litsingi (Savic, 57.) - Tököli, Vujovic (Bori, 65.)
DVSC: Novakovics - Bernáth, Simac, Mijadinoski, Nikolov - Szakály (Dombi, 54.), Ramos, Czvitkovics, Illés (Farkas, 72.) - Kabát (Coulibaly, 62.), Salami
gól: Balogh (34., 11-es), Vujovic (36., 11-es), Salami (39., öngól)

Az Újpest-Siófok mérkőzés 19 órakor kezdődik.