Vágólapra másolva!
A tabellán utolsó Szolnok hazai pályán 2-1-re legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó Monicomp Liga 19. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Monicomp Liga, 19. forduló:
Szolnoki MÁV FC - Kecskeméti TE-ERECO 2-1 (2-0)
Tiszaligeti Stadion, 2000 néző, v.: Szilasi
Szolnoki MÁV FC: Melnicenko - Milicic, Máté P. Djurovic - Búrány, Némedi, Jokic (Balogh P., 78.), Vukomanovic - Remili - Fitos (Szalai B., 63.), Zsolnai (Ngalle, 69.)
Kecskeméti TE-ERECO: Ribánszki - Gyagya, Ebala, Balogh B., Mohl - Alempijevic (Bertus, 62.), Cukic - Bori (Savic, a szünetben), Foxi, Vujovic (Litsingi, a szünetben) - Tököli
gól: Remili (19., 26., előbbit 11-esből), illetve Tököli (58.)
sárga lap: Milicic (30.), Némedi (36.), illetve Ribánszki (19.), Alempijevic (26.), Litsingi (78.)

A két szomszédvár összecsapásán az első félidőben meglepte esélyesebb vendégét a sereghajtó, és remek játékkal, nem egészen félóra alatt kétgólos előnyre tett szert. Az elmúlt hetekben jó formában futballozó Kecskemét nem találta a hazaiak szervezett játékának ellenszerét, s egyetlen valamire való helyzetet sem tudott kidolgozni. Még büntetőből sem tudtak a lila-fehérek a kapuba találni, Vujovic tizenegyesét Melnicenko hárította.

A szünet után a kettős cserének köszönhetően kapujához szorította vendéglátóját a KTE, és Tököli szépíteni tudott. A hazaiak csak kontrákkal próbálkoztak, de már kevesebb veszélyt jelentettek a vendégek kapujára. A Szolnok az első félidőben kiharcolt kétgólos előnyéből végül egyet megőrzött, így otthon tartotta a három pontot.