Vágólapra másolva!
Egy őrült meg akarta késelni José Mourinhót, miközben a Real Madrid edzője éppen aláírásokat osztogatott a csapat szurkolóinak. A Mourinhónak szánt szúrás végül az edző testőrét érte, aki napokig eltitkolta Mourinho elől az esetet - írja a spanyol El Periodico nevű lap.

A lap beszámolója szerint a La Coruna-i reptéren Real Madrid-drukkerek várták a csapat tagjait aláírásra vadászva, és a késes támadó ekkor próbált Mourinho közelébe jutni, de az edző Eduardo nevű testőre megakadályozta ebben.

Mourinhót a biztonsági személyzet gyorsan elvitte a helyszínről, Eduardo pedig elmondása alapján csak akkor vette észre, hogy az ütés valójában szúrás volt, amikor meglátta, hogy ömlik a vér a hónaljából. Később kiderült, a penge négycentis sebet ejtett rajta.

Mourinho elől napokig eltitkolták a múlt hétvégén történt esetet, és a hírek szerint az edzőt nagyon felzaklatta, amikor értesült a meghiúsult merényletről. A támadást a reptéri kamerák rögzítették, de a tettest, akiről csak annyit tudni, hogy egy magas férfi, egyelőre nem sikerült elfogni.