Vágólapra másolva!
Kikapott a bajnokságban harmadik Zalaegerszeg focicsapata Kecskeméten, a meccset Gyagya Attila szabadrúgásgólja döntötte el. A ZTE a második félidőben, tíz emberrel játszott veszélyesebben, de csak kapufákig jutott.

A Kecskemét kezdte jobban a Monicomp Liga 20. fordulójának nyitómeccsét, majd éppen, amikor a ZTE is kezdett észhez térni, betalált a KTE.

Fordulás után Vlaszák kapus kissé elütötte a kilépő Tökölit - feleslegesen, mert a válogatottba visszahívott csatár középről a szögletzászló felé szaladt a labda után. Vlaszákot mindenesetre kiállították, Csank János együttese pedig megtáltosodott, kétszer is megzörgette a kapufát.

Az eredmény azonban maradt, a Kecskemét zsinórban ötödször nyert bajnokit otthon, ezzel stabilizálta helyét a középmezőnyben.

Monicomp Liga, 20. forduló:
Kecskeméti TE-ERECO - ZTE FC 1-0 (1-0)
Sóstói Stadion, 3000 néző, v.: Fábián
gól: Gyagya (35.)
piros lap: Vlaszák (50.)
Kecskemét: Rybansky - Gyagya, Radanovic, Balogh B., Mohl - Bori (Vujovic, 64.), Cukic, Foxi (Ebala, 73.), Savic (Dosso, 86.), Litsingi - Tököli
ZTE: Vlaszák - Kovács G., Bogunovic (Delic, 72.), Miljatovic, Panikvar - Simonfalvi, Szalai, Kamber, Horváth A. (Delic, 58.), Turkovs - Rajcomar (Sipos, 52.)