Élő:
Vágólapra másolva!
A Manchester United elleni rangadón győztes gólt szerző Frank Lamparad szerint hiába van tizenkétpontos hátrányban a Chelsea az éllovas MU-hoz képest, a londoniak még reménykedhetnek a bajnoki címben.

Lampard szerint a MU elleni győzelem ugródeszka lehet a Chelsea számára, amely eggyel kevesebb meccset játszva 12 ponttal kullog a United mögött.

"Az önbizalmunk miatt fontos volt ez a győzelem, de még mindig nagy a szakadék köztünk és a MU között, igaz, nekünk nem kell más csapatokkal foglalkoznunk, csak nyerni egymás után a meccseket. Általában jól szoktunk hajrázni az idény végén, most is erre lesz szükségünk, de ha nem győzünk a következő fordulóban, a Blackpool ellen, akkor semmit sem ér a Manchester elleni siker. A második félidőben a régi Chelsea volt a pályán, az erő, a lendület és a küzdőszellem is megfelelő volt, de tudunk ennél is jobban játszani".

Lampard Drogbáról is beszélt, aki Fernando Torres érkezése óta többször is a padra szorult, de a középpályás szerint erre a helyzetre a csatár példásan reagált, és amikor pályára lépett, sértődöttség nélkül, elszántan játszott.