Vágólapra másolva!
A Guardian szerint a Fulham edzője, Mark Hughes nem igazol a Bayern Münchenhez, ehelyett arra készül, hogy jobb feltételekkel aláír egy új szerződést a londoni csapathoz. Az angol lap úgy tudja: Hughes maradásával egyidejűleg Gera Zoltán távozhat a Fulhamtől, mégpedig a Newcastle csapatához.

A mértékadónak tartott angol napilap, a Guardian átigazolási hírekkel foglalkozó cikkében arról számolt be, hogy a Fulham szakvezetőjét, Mark Hughest szerződtetni szeretné a Bayern München, a walesi tréner azonban maradni akar a Premier League-ben.

A tizenegyedik helyezett csapat mostanság javuló formát mutat, legutóbbi öt bajnokiján veretlenül kilenc pontot szerzett, az előző fordulóban a Blackburn ellen 3-2-re diadalmaskodott.

Mindez nem jó hír Gera Zoltán számára, akit a március 5-ei találkozón már a kispadra sem nevezett Hughes, aki a hirtelen megnőtt ázsióját kihasználva szeretne új szerződést kapni a Fulhamnél. A Guardian szerint Gerát is érintheti, hogy a klub jobb feltételeket akar biztosítani az egykori Manchester United-sztár számára. Hogy meglegyen a tréner magasabb fizetésére a fedezet, a Fulham kész arra, hogy eladja Gera Zoltánt a Newcastle-nak - írja a Guardian, ám mindezt a magyar játékos menedzsere, Filipovic Vladan egyszerűen csak "hülyeségnek" nevezte.

"Nem tudom, mi lehet a háttérben, de ennek nincs értelme, mert Gerának nyáron lejár a szerződése, tehát pénzt már nem kaphat érte a Fulham" - magyarázta az [origo]-nak Filipovic.

De vajon annak van-e alapja, hogy felmerült a Newcastle neve mint lehetséges érdeklődő? "Csapatneveket nem tudok és nem is akarok mondani, azt pedig nem tudom, hogy a Newcastle-t honnan vették. Ebben a pillanatban bárki is le akarja igazolni, nem tudja, mivel Angliában a lejáró szerződésű labdarúgók nem írhatnak alá előszerződést a leendő klubjukhoz. Az viszont nem titok, hogy Zolit a fél Premier League le szeretné igazolni" - nyilatkozta a játékosügynök, hozzátéve, hogy egyedül akkor írhatna alá egy új klubhoz már most Gera, ha Európába csábítanák. Filipovic szerint ez a lehetőség sincsen kizárva, előfordulhat, hogy a 31 éves középpályás nyártól nem Angliában folytatja a pályafutását.