Vágólapra másolva!
Fabio Capello döntése értelmében John Terry visszakaphatja az angol labdarúgó-válogatottban a csapatkapitányi karszalagot, amelyet a szexbotránya miatt veszített el.

Az angolok olasz szövetségi kapitánya egy évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy amíg ő a válogatott szakvezetője, addig Terry nem kapja meg a karszalagot.

Rio Ferdinand és Steven Gerrard sérülése miatt azonban Capellónak választania kell valakit a csapatkapitányi posztra a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A Daily Mail értesülése szerint Terry lesz a kiválasztott, miután megbánta, amit tett, többször nyilvánosan is bocsánatot kért, és a pályán a teljesítményével is bizonyította, hogy megérdemli a karszalagot.

"Mi teljes mértékben megbízunk a szövetségi kapitányban, így ha ő Terryt választja, akkor támogatni fogjuk" - mondta David Bernstein, az Angol Labdarúgó-szövetség elnöke.

John Terrytől azok után vették el az angol válogatott csapatkapitányi tisztségét, hogy megcsalta a feleségét a csapattársa, Wayne Bridge korábbi élettársával.