Vágólapra másolva!
Szima Gábor tulajdonos a DVSC honlapján megjelent interjúban cáfolta azokat a pletykákat, miszerint el akarná adni a klubot, de elismerte, hogy a tavalyi konfliktusának a Loki-szurkolókkal akár komolyabb következménye is lehetett volna.

Tavaly novemberben a DVSC-Szolnok bajnokin a hazai B-közép tagjai durva hangnemben szidták a tulajdonost, amire a közönség másik része tiltakozással reagált. Az ultrák másnap egy közleményben kértek elnézést a vezetőtől, ugyanakkor a szurkolókat hátrányosan érintő intézkedésekre hívták fel a figyelmet. A hírek szerint a szitkozódás azért tört ki, mert arrébb kellett helyezni egy transzparenst.

"Azt gondolom, hogy a valódi ok nem a molinó negyven centivel lejjebb helyezése volt" - vélekedett az elnök a DVSC honlapján megjelent évértékelő interjúban. "Természetesen utasítást erre nem adtam, mert nem foglalkozom a mérkőzés rendezésével, ez nem az elnök feladata. Ugyanakkor ha én adtam volna, akkor sem lett volna szabad, hogy ilyen indulatokat váltson ki, és ilyen rigmusok kiabálására sarkaljon néhány embert. Hogy mi volt a valódi ok? Egyszer majd úgyis kiderül, de hogy nem a molinó lejjebb helyezése, egészen biztos."

Forrás: MTI
A békésebb szurkolók reagálása sokat jelentett a Loki tulajdonosának

Szima Gábor további szavaiból az is kiderül, hogy ha a közönség többi része nem állt volna ki mellette, az ügynek komolyabb következményei is lehettek volna. "Nagyon sokat jelentett számomra, hogy azon a harminc-negyven emberen kívül a stadionban tartózkodó többi szurkoló nemtetszését fejezte ki az eseménnyel kapcsolatban. Rendkívül fontos volt, mert ha nem így történik, másképpen is alakulhatott volna a DVSC-TEVA és az elnök kapcsolata."

Amikor azzal szembesítették, hogy tavaly felerősödtek a klub eladásáról szóló pletykák, Szima Gábor határozott választ adott: "Lehet, hogy vannak néhányan, akik szeretnék, ha ez bekövetkezne, de erre még egy jó darabig várniuk kell."