Vágólapra másolva!
Az egykori csapatkapitány, a jelenleg A-licences végzettségű Sándor Tamás lesz a DVSC NB II-es labdarúgócsapatának pályaedzője, de Kondás Elemérrel együtt részt vesznek az első csapat szakmai munkájában is. A profi futballtól két éve visszavonult középpályás a megyei I. osztályban szereplő Bárándon dolgozott játékosedzőként.

"Jó érzéssel tölt el, hogy a DVSC-TEVA csapatánál dolgozhatok. Régebben is voltak beszélgetéseink Szima Gábor elnök úrral, de akkor még nem találtuk meg azt a munkát, amit végezhettem volna. Most azonban igen: a második csapat pályaedzője leszek Kondás Elemér mellett" - nyilatkozta Sándor Tamás.

"Emellett az első csapatnál is segédkezünk a közeljövőben. Valamint a klub már régóta tervezte, hogy a fiatal játékosok egyéni képzésben vegyenek részt, ezt a feladatot is ellátjuk. Izgatottan várom a munkát. Szeretnék tapasztalatot szerezni, ami az idő múlásával szükség lesz az edzősködéshez. Jó döntésnek tartom, hogy a Debrecennél külföldi edző van, hiszen teljesen más mentalitás."

Sándor elmondta, hogy a tavaszi szezont szeretné végigjátszani a megye I-es Bárándban, ennek ügyében még zajlanak az egyeztetések.

A klub hétfőn jelentette be, hogy az új klubigazgató dr. Róka Géza lesz, kedden kiderült az is, hogy a Mező József helyett Erdélyi Miklós lesz a kapusedző, míg a Loki egykori labdarúgója, a 32 éves Frida Ferenc veszi át Horváth Bélától a technikai vezető munkáját.