Vágólapra másolva!
A Bild értesülése szerint Király Gábor lemondott a szerződésében foglalt záradékról, így közel került a megegyezéshez klubjával, az 1860 Münchennel. Király a Bildnek arról is beszámolt, hogy jó darabig nem szeretne fodrászhoz menni.

"17 éve nem volt ilyen hosszú a hajam" - árulta el Király a német lapnak. "Ez szándékos. Egészen addig nem fogom levágatni, amíg a tavaszi körben jönnek az eredmények. Nagyon remélem, hogy májusban már a vállamat fogja verdesni."

A Bild cikkéből kiderül, hogy a magyar kapus elengedte a szerződésében eddig benne levő záradékot, így nem kell vele automatikusan szerződést hosszabbítani, ha 25 tétmeccsen véd a szezonban. A nehéz anyagi helyzetbe került müncheniek várhatóan csak gyengébb feltételekkel tudják őt alkalmazni, ám ennek ellenére a cikk szerint a felek közel vannak a megegyezéshez.

Az 1860 München az őszi idény után a 8. a német másodosztályban, hátránya nyolc pont az élen csatázó Augsburg és Hertha mögött. A magyar kapus a cikk végén kifejti, hogy képesnek tartja csapatát a feljutásra, példaként a Haladást említi, mellyel a '90-es években hasonló ősz után harcolták ki az elsőosztályú szereplést.