Vágólapra másolva!
José Mourinho nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a vártnál hamarabb visszatér az angol Premier League-be. A Real Madrid portugál edzőjéről hetek óta azt pletykálják, hogy a szezon végén elhagyja a spanyol labdarúgócsapatot.

"Én is, és a családom is jól éreztük magunkat Angliában, szerettünk ott élni, a Premier League pedig a nagy kedvencem" - mondta Mourinho az angol Sunday Mirrornak.

A kétszeres BL-győztes portugál szakember a nyáron érkezett a Real Madridhoz az olasz Internazionalétól, de a hírek szerint összekülönbözött a sportigazgató Jorge Valdanóval.

"Korábban is mondtam már, hogy egyszer még visszatérek Angliába, talán hamarabb, mint gondoltam. Ha alkotni szeretnél, ahhoz Anglia a legtökéletesebb hely. Nem adtuk el az angliai házunkat, gyakran visszajárunk, és ha a családom jól érzi magát, akkor én is" - nyilatkozta Mourinho, akit 2010-ben az év legjobb edzőjének választottak a FIFA Aranylabda-gáláján.

Mourinho bajnokot faragott a Chelsea-ből 2005-ben és 2006-ban, de megromlott a viszonya a klubtulajdonos Roman Abramoviccsal, így 2007-ben kirúgta az orosz milliárdos.

"Ismerve Roman Abramovicsot és az őt körülvevő közeget, tudtam, hogy nem egy nyugdíjas állás Chelsea-edzőnek lenni. Az én dolgom az volt, hogy megadjam a tulajdonosnak, amit akart, győzelmeket. De az én időm lejárt a Chelsea-nél."

Arról egyelőre nem írnak sem Angliában, sem Spanyolországban, hogy melyik lehet Mourinho új angliai csapata.