Vágólapra másolva!
Bár Gera Zoltán keveset játszott a Fulham eddigi hat Premier League-mérkőzésén, a magyar középpályás örömmel tapasztalta, hogy a nyáron érkezett menedzser, Mark Hughes irányításávál támadóbb szellemben játszik a csapat.

Gera az eddigi hat bajnokin mindössze kétszer volt kezdő, akkor sem játszotta végig a meccset, mégis (vagy talán éppen ezért) udvarolt egy sort Mark Hughes-nak, aki nyáron lett a Fulham menedzsere, miután Roy Hodgson a Liverpoolhoz távozott.

"Kicsit nyíltabb stílusban futballozunk idén, öröm ilyen csapatban játszani. Jó érzés, hogy a játékosok nagyobb szabadságot kapnak a támadásoknál, nincs annyi kötöttség, mint korábban. Úgy érzem, erősebbek lettünk, három meccset is vívtunk idegenben, egyszer sem kaptunk ki, nehéz megverni minket " - mondta a magyar válogatott csapatkapitánya a Fulham honlapján.

Az előző szezonban Európa Liga-döntőt játszó csapat hat forduló alatt összegereblyézett nyolc pontjával jelenleg hetedik a Premier League-ben, és a csapat egyelőre veretlen, igaz, a Wolverhampton legyőzése mellett öt döntetlent tud felmutatni. A hétvégi fordulóban Geráék a gyengén rajtoló, utolsó előtti helyen álló West Ham vendégei lesznek.