Vágólapra másolva!
Bocsánatkérésre szólította fel az Inter labdarúgócsapatának vezetőségét a brazil védő, Maicón ügynöke. Antonio Caliendo szerint elfogadhatatlan, hogy olasz klub védence tudta nélkül tárgyalt a Real Madriddal.

Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője újságíróknak kijelentette, a klub hajlandó lenne 28 millió eurót is fizetni azért, hogy egykori játékosa, az Interrel triplázó, azaz bajnoki aranyat, olasz kupát és Bajnokok Ligáját nyerő brazil jobbhátvéd, Maicón Spanyolországba szerződjön.

A játékos ügynöke, Antonio Caliendo a Sky Italiának nyilatkozva csalódottságának adott hangot. "Elvárjuk, hogy a klub bocsánatot kérjen tőlünk, amiért anélkül tárgyaltak Maicón esetleges eladásáról, hogy bennünket nem értesítettek."

Caliendo szerint hivatalosan nem értesültek a Real ajánlatáról, nem úgy, mint a Manchester City érdeklődéséről. "A City volt az első csapat, amely jelezte, szívesen látná soraiban. Roberto Mancini, hasonlóan Jose Mourinhóhoz, nagy tisztelője a játékosnak. Márpedig, ha az egykori edzők ennyire akarják, annak oka van. De ismétlem, a legnagyobb a valószínűsége annak, hogy Maicón az Internél marad."