Vágólapra másolva!
Arjen Robben fantasztikus kapásgóllal juttatta tovább a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája Manchester United elleni negyeddöntőjében, a holland edzésen is gyakorolta a figurát.

Arjen Robben a Fiorentina elleni nyolcaddöntőhöz hasonlóan a Manchaster United ellen is továbbjutást érő gólt szerzett, a holland Franck Ribéry szöglete után, bal lábbal bombázott a kapuba. "Jobbal képtelen lennék erre" - árulta el Robben. "Ha így lőném meg a labdát, soha többé nem lehetne megtalálni."

Robben mesélt a 74. percben esett találat hátteréről is. "Próbáltam felhívni magamra Franck figyelmét. Aztán jött a labda, én pedig tudtam, hogy technikásan kell meglőnöm, nem pedig erőből. Teljesen tudatos gól volt."

Robben eredetileg pályán sem lehetett volna a gól pillanatában, Louis van Gaal vezetőedzővel előzetesen azt beszélték meg, 70 percet játszik. "Én mentem volna a megbeszélt időben, de a mester mondta, hogy nem kell kapkodni, maradjak még, mert jól csinálom a feladatomat."

Hans Robben, a játékos édesapja is sztorizott egy kicsit. "Arjen a hétfői edzésen gyakorolta a figurát a segédedző Andries Jonkerrel. A két első lövés pontosan ugyanolyan volt, mint a szerdai, MU elleni löket."