Vágólapra másolva!
Simon Krisztián közel áll ahhoz, hogy a Feyenoordhoz igazoljon, de egyelőre nincs egyezség az Újpest és a holland klub között, nyilatkozta az [origo]-nak csütörtökön a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József.

Az [origo]-nak cáfolta Vörösbaranyi József a csütörtökön megjelent hírt, mely szerint a Feyenoord és az Újpest megegyezett Simon Krisztián kölcsönadásáról.

"Olvastam én is a hírt, amely nem teljesen igaz. Krisztián jó benyomást tett a hollandokra, akik ki is hívták őt a csapat januári, ománi edzőtáborába, és kölcsön is szeretnék venni őt, de még nem küldték el az ajánlatot az Újpestnek, így meg sem egyezhetett a két klub. A magyar csapat egyébként korrekten áll a kérdéshez, és várja a Feyenoord megkeresését" - magyarázta a menedzser.

Kovács Zoltán, az Újpest sportigazgatója sem erősítette meg, hogy megegyeztek volna: "Simon Krisztián és Korcsmár Zsolt ügyeiben csak olyan megállapodások születhetnek majd, amelyek mind a játékosok, mind az Újpest érdekeit szolgálják" - mondta Kovács a klub honlapján.

Korcsmár fél évet kölcsönben a Brann Bergenben szerepelt, és elképzelhető, hogy a norvég együttes él opciós jogával és megvásárolja a magyar játékost.