Vágólapra másolva!
John Terry a Chelsea honlapjának adott interjújában elmondta: a londoni klub kerete már nem olyan erős, hogy a sérülések miatt ne kelljen aggódni.

A Chelsea a nyáron több játékosát elengedte és a keretet tehetséges fiatalokkal töltötte fel, akik viszont még nem tudják helyettesíteni rutinosabb csapattársaikat.

Carlo Ancelotti vezetésével a Chelsea az utóbbi évek legrosszabb sorozatát produkálta, de az olasz edző hónapokig nem számíthatott a sérült Frank Lampard és Michael Essien játékára.

John Terry az ünnepek alatti sűrű program miatt aggódik, mert ha kitart a Chelsea vesszőfutása, akkor lemondhatnak bajnoki álmaikról.

"Nagyon fontos pillanatokban kellett lemondanunk meghatározó labdarúgóinkról. A jövőben mindenkinek egészségesnek kell maradnia, mert most három nap alatt két meccset is játszunk" - mondta Terry.

"A Chelsea nem olyan erős, mint korábban. Az elmúlt években bő keretünk volt, tudtuk rotálni a játékosokat. A jelenlegi játékosokkal nem tudjuk ezt megcsinálni, mert sok a fiatal."

A Manchester United elleni rangadója elmaradt a Chelsea-nek a nagy hó miatt, de a következő ellenfelük sem lesz könnyebb, hiszen az Arsenallal csapnak össze.