Vágólapra másolva!
Nagy Patrik biztos, Fitos László pedig valószínűleg elhagyja a Ferencvárost - tájékoztatta az [origo]-t Vörösbaranyi József, a két focista menedzsere.

Nagy Patrik az osztrák Rapid Wientől kölcsönbe érkezett a zöld-fehérekhez, de egyetlen bajnokit sem játszott az NB I-ben, így elhagyja a klubot. A játékos menedzsere kérdésünkre elmondta, hogy az osztrák bajnokságban az ötödik helyen álló Rapid szeretné megtartani Nagy játékjogát, így valószínűleg ismét csak kölcsönadják őt.

"A Ferencváros nem marasztalta Patrikot, aki játszani szeretne. Szerencsére egy intelligens játékosról van szó, akinek nem az anyagiak a legfontosabbak, akár egy másodosztályú osztrák csapatba is eligazolna, ha ott állandó lehetőséget kapna. Tárgyalunk több klubbal is, de még nincs megegyezés."

Fitos László is valószínűleg csak kölcsönbe kerül egy másik csapathoz. A sérüléséből felépült ferencvárosi focistának játékba kell lendülnie.

"Nem valószínű, hogy ezt pont a Fradiban tudja megtenni" - reagált Vörösbaranyi József, aki Nagyhoz hasonlóan Fitosnak is a menedzsere. "A Ferencváros is azt szeretné, ha minél előbb visszanyerné a régi formáját. Még nem biztos, hogy kölcsönadják őt, de szerintem nagyobb az esélye annak, hogy nem a zöld-fehéreknél kezdi meg a téli alapozást."